Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов
Eksikliklerine rağmen, PDF, Адриане Миранда tarafından Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов gibi e-kitaplar arasında bugün popüler bir format olmaya devam ediyor. Pazarlama şirketi HubSpot, 3.000 web sitesi ziyaretçisine e-kitaplarla ne yaptıklarını sordu: çevrimiçi okuyun veya Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов dosyasını PDF olarak indirin. Ankete katılanların %90'ının Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов PDF dosyasını indirmeyi tercih ettiği ortaya çıktı.
Geliştiriciler, taşınabilir aygıtlarda okumak da dahil olmak üzere sürekli olarak yeni özellikler ekliyor. Örneğin, 2018'in başlarında Adobe ekibi, Acrobat DC'ye mobil cihazlarda Адриане Миранда'dan Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов gibi dosyalar için gelişmiş görüntüleme ve düzenleme özellikleri sağladı.
Ayrıca, Ağustos ayında yeni bir proje hakkında bilgi vardı - sesli PDF. PDF'nin özelliklerini ve sesli asistanların işlevselliğini birleştirecek: Alexa, Google Home ve Siri. Şimdiye kadar sadece bir prototip hazır, ancak geliştiriciler yakın gelecekte çalışan bir sürüm yayınlamaya söz veriyor.
Adobe yeni yönergeleri takip ediyor ve formatı daha etkileşimli hale getirmeyi, örneğin artırılmış gerçeklik işlevselliği eklemeyi amaçlıyor. Nasıl görüneceği henüz belli değil, ancak geliştiriciler, PDF ekosisteminin önümüzdeki yıllarda yeni bir kullanıcı deneyimi seviyesine ulaşacağına söz veriyor.
PDF formatının değişmezliği, avantajı olmasına rağmen, aynı zamanda büyük bir dezavantaj olarak ortaya çıkıyor. Bu tür dosyaların (özellikle büyük diyagramlar ve grafikler, notalar, geniş formatlı belgeler) küçük ekranlı cihazlarda - akıllı telefonlarda veya kompakt elektronik okuyucularda - okunması zordur. Sayfa cihaz ekranına sığmıyor veya metin çok küçük görünüyor. Ancak Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitabını PDF formatında herhangi bir cihazda okumanız sorun olmayacaktır.
yazar | Адриане Миранда |
---|---|
Boyutlar ve boyutlar | 15 x 0.48 x 22 cm |
Tarafından yayınlandı | 25 Eylül 2020 |
Kolektif Additional Contributors 18,9 x 0,4 x 24,6 cm 18,9 x 0,5 x 24,6 cm 28 Ekim 2011 WADE H MCCREE Mdpi AG 3 Ocak 2017 ROBERT H BORK ERWIN N GRISWOLD 18,9 x 0,6 x 24,6 cm 28 Şubat 2018 18,9 x 0,2 x 24,6 cm 15 x 0,5 x 22 cm 18,9 x 0,3 x 24,6 cm 1 Ocak 2017 30 Ekim 2011 25 Eylül 2020
okumak okumak kayıt olmadan
yazar | Адриане Миранда Марицелы Торо |
---|---|
isbn 10 | 6202819820 |
isbn 13 | 978-6202819824 |
Yayımcı | Sciencia Scripts |
Boyutlar ve boyutlar | 15 x 0.48 x 22 cm |
Tarafından yayınlandı Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов | 25 Eylül 2020 |
Ферментация является одним из этапов улучшения культуры какао, она представляет собой среду, благоприятную для деятельности и распространения грибов и ферментов, которые гидролизуют и окисляют съедобную часть плода, которая содержит питательные вещества, необходимые для того, чтобы стать идеальным сценарием для развития прекурсоров, которые обеспечивают взаимодействие со связями между субстратами и химическими соединениями, которые фокусируются на сенсорном диапазоне, развивая существенную силу, стимулирующую аромат. При этом работа направлена на оптимизацию ферментации с использованием устойчивого бродильного аппарата; формулирование альтернативного бульона для размножения в биомассе стартовых клеток конечного коктейля, полученного в процессе начального брожения (f1) и паллета для сушки. Результаты усредненных значений физико-химических анализов анализировались с помощью программы R. Произошло сокращение времени ферментации с 7 до 5 дней, увеличение рН 5,19 и снижение ºBrix на 5-е сутки, большая доступность для фенольных соединений 331,5 мг.AG.g-1 и антиоксидантная активность 148,5 мкмоль.Trolox.g, что позволяет сделать вывод о том, что проведенная оптимизация полученных наконечников с лучшей биохимической доступностью по сравнению с обычным анализом.
En son kitaplar
benzer kitaplar
Optimierung der Verarbeitung von Kakaobohnen im Amazonasgebiet: Verbesserung der Fermentierungs- und Trocknungsstufen von Kakaobohnen
okumak kayıt olmadan
ALTERAÇÕES CLIMÁTICAS: RECONHECER E COMBATER AS MESMAS: Qualidade de vida, refugiados ambientaise conflitos
okumak kayıt olmadan
Optimierung der Verarbeitung von Kakaobohnen im Amazonasgebiet: Verbesserung der Fermentierungs- und Trocknungsstufen von Kakaobohnen
okumak kayıt olmadan
ALTERAÇÕES CLIMÁTICAS: RECONHECER E COMBATER AS MESMAS: Qualidade de vida, refugiados ambientaise conflitos
okumak kayıt olmadan