Адриане Миранда kindle Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов

ZIP 8.4 Mb
RAR 7.9 Mb
EXE 8.4 Mb
APK 10.9 Mb
IOS 5.5 Mb
Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов

Kindle Format 8 (KF8), Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов Amazon Kindle kitapları için Mobi 7'nin yerini alan en yeni nesil dosya formatıdır.
Kindle Fire'da kullanılır. Ayrıca yazılım sürümü 4.1.0 veya üzeri, Kindle for PC ve Kindle Reader for Mac ile dördüncü nesil Kindle cihazlarında da desteklenir.
Kindle cihazları, diğer birçok e-Kitap okuyucusu tarafından kullanılan EPUB dosya biçimini desteklemez. Bunun yerine, Amazon'un tescilli e-kitap biçimlerini kullanacak şekilde tasarlanmıştır: AZW, MOBI ve daha yeni cihazlarda KF8.
Bu biçimler, yeniden akış, zengin biçimde biçimlendirilmiş e-kitap içeriği için tasarlanmıştır ve DRM kısıtlamalarını destekler, ancak EPUB'dan farklı olarak özel biçimlerdir.

Not. Eski mobipocket formatı HTML ve CSS ile oluşturulmuştur ve EPUB gibi .opf ve .ncx gibi bazı Open eBook (OEB) dosyalarını kullanır. Başlangıçta Palm Pilot gibi düşük güçlü mobil cihazlar için tasarlandı.

Kindle KF8, Amazon'un tescilli biçiminde kodlanmıştır, yayıncılar aşağıdaki iş akışını kullanarak Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов Kindle kitapları oluşturur:

KindleGen adlı ücretsiz bir yazılım kullanın. Kindle kitabı oluşturmak için bir komut satırı aracıdır. KindleGen, Адриане Миранда'dan HTML, XHTML veya EPUB gibi Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitaptaki orijinal içeriği kabul eder.
Adobe InDesign için Kindle Plugin adlı ücretsiz bir yazılımın eklenmesiyle Adobe InDesign'ı kullanın. Bu eklenti, bir yayıncının Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов içeriğini InDesign'dan Kindle KF8 formatına dönüştürmesine olanak tanır.
Kindle kitapları oluşturmak ve bunları Amazon'da satmak için Amazon'un self servis araçlarını kullanın: Kindle Direct Publishing Platform (KDP).
Üçüncü taraf dönüştürücü araçlarını kullanın (açık kaynaklı e-kitaplar gibi).
Profesyonel dönüşüm hizmetleri için dış kaynak kullanımı
Kindle'da yayınlamak için yazarlar genellikle içeriklerini aşağıdaki biçimlerde yazarlar ve tamamlandıktan sonra Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов dosyalarını Kindle biçimine dönüştürürler.
- Kelime (DOC veya DOCX)
- HTML (ZIP, HTM veya HTML)
- ePub (EPUB)
- Adobe PDF (PDF)
- Mobipocket (MOBI veya PRC)


Biçim seçin
pdf epub doc
yazar
Boyutlar ve boyutlar
Tarafından yayınlandı

25 Eylül 2020 18,9 x 0,5 x 24,6 cm ROBERT H BORK ERWIN N GRISWOLD WADE H MCCREE 18,9 x 0,3 x 24,6 cm 18,9 x 0,6 x 24,6 cm 3 Ocak 2017 Kolektif 1 Ocak 2017 18,9 x 0,2 x 24,6 cm Mdpi AG 30 Ekim 2011 28 Şubat 2018 18,9 x 0,4 x 24,6 cm Additional Contributors 28 Ekim 2011 15 x 0,5 x 22 cm
okumak okumak kayıt olmadan
yazar Адриане Миранда Марицелы Торо
isbn 10 6202819820
isbn 13 978-6202819824
Yayımcı Sciencia Scripts
Boyutlar ve boyutlar 15 x 0.48 x 22 cm
Tarafından yayınlandı Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов 25 Eylül 2020

Ферментация является одним из этапов улучшения культуры какао, она представляет собой среду, благоприятную для деятельности и распространения грибов и ферментов, которые гидролизуют и окисляют съедобную часть плода, которая содержит питательные вещества, необходимые для того, чтобы стать идеальным сценарием для развития прекурсоров, которые обеспечивают взаимодействие со связями между субстратами и химическими соединениями, которые фокусируются на сенсорном диапазоне, развивая существенную силу, стимулирующую аромат. При этом работа направлена на оптимизацию ферментации с использованием устойчивого бродильного аппарата; формулирование альтернативного бульона для размножения в биомассе стартовых клеток конечного коктейля, полученного в процессе начального брожения (f1) и паллета для сушки. Результаты усредненных значений физико-химических анализов анализировались с помощью программы R. Произошло сокращение времени ферментации с 7 до 5 дней, увеличение рН 5,19 и снижение ºBrix на 5-е сутки, большая доступность для фенольных соединений 331,5 мг.AG.g-1 и антиоксидантная активность 148,5 мкмоль.Trolox.g, что позволяет сделать вывод о том, что проведенная оптимизация полученных наконечников с лучшей биохимической доступностью по сравнению с обычным анализом.

En son kitaplar

benzer kitaplar

Optimierung der Verarbeitung von Kakaobohnen im Amazonasgebiet: Verbesserung der Fermentierungs- und Trocknungsstufen von Kakaobohnen


okumak kayıt olmadan
O elo de crescimento da dívida na África Subsaariana


okumak kayıt olmadan
ALTERAÇÕES CLIMÁTICAS: RECONHECER E COMBATER AS MESMAS: Qualidade de vida, refugiados ambientaise conflitos


okumak kayıt olmadan
A chama inextinguível: Podemos desligar-nos perante a vontade de viver?


okumak kayıt olmadan
Plan von Manuel I. und die Entdeckung Brasiliens


okumak kayıt olmadan
Américo Vespucios Reise und "zufällige Entdeckung" Brasiliens


okumak kayıt olmadan