Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов
DOC - ihtiyaçlarına göre Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitap hazırlamak isteyen Адриане Миранда yazarlar için. İhtiyaç duydukları formata dönüştürün veya Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitabını bir matbaada yazdırın, ancak önce kağıt maliyetlerini en aza indirmek için yazı tipini azaltın.
-
En zor seçenek, Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitabınızın resimlerle dolu olması ve bu olmadan metnin tüm anlamını yitirmesidir. Görüntülü elektronik kitapların hemen hemen tüm biçimleri insanlık dışı muamele görür, onları artık bir şeyi ayırt etmenin mümkün olmadığı boyutlara indirir, dönüştürücü gerekli gördüğünde metindeki yerlerini değiştirir, vb. Resimler içeren bir e-kitabı Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов yayınlamanın tek yolu (ve hem illüstrasyonlar hem de resimler, çizimler, grafikler vb. olabilir) onu PDF'ye dönüştürmektir. Ama ... Bu formatın dezavantajları yukarıda zaten belirtilmiştir.
-
Alternatif olarak, her biri kendi ekran boyutuna göre düzenlenmiş birkaç PDF dosyası hazırlayabilirsiniz. Bu arada, 9 inç e-okuyucular, A4 formatında düzenlenmiş PDF'yi mükemmel bir şekilde görüntüler.
İşte harika bir örnek: Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов - Адриане Миранда
A4 formatı ve A6 formatı için PDF.
-
DOC ve RTF - İki tür dosya da bilgisayarlardan e-okuyuculara taşındı. Hemen hemen tüm cihazlar bunları destekler, ancak pratikte bu biçimlerde Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitap okumak oldukça zordur. DOC ve RTF, metni bir okuyucunun küçük ekranından ziyade bir monitörde görüntülemek üzere tasarlandığından, içindeki biçimlendirme bazen garip ve okunamaz. İki kısa kelime tüm satıra yayılabilir, paragraflar uçup gidebilir, metni büyük bir sayfaya boşaltabilir. Genel olarak, onlarla uğraşmamalısınız. Ve bir şekilde bu biçimlerden birinde bir Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов kitabınız varsa - onu daha okunabilir bir şeye dönüştürün. İnternette FB2 veya EPUB'a çeviren çok sayıda ücretsiz dönüştürücü var.
yazar | Адриане Миранда |
---|---|
Boyutlar ve boyutlar | 15 x 0.48 x 22 cm |
Tarafından yayınlandı | 25 Eylül 2020 |
25 Eylül 2020 15 x 0,5 x 22 cm 18,9 x 0,5 x 24,6 cm ERWIN N GRISWOLD 30 Ekim 2011 18,9 x 0,2 x 24,6 cm Kolektif 28 Ekim 2011 3 Ocak 2017 WADE H MCCREE 18,9 x 0,3 x 24,6 cm Additional Contributors 18,9 x 0,6 x 24,6 cm Mdpi AG 18,9 x 0,4 x 24,6 cm 1 Ocak 2017 28 Şubat 2018 ROBERT H BORK
okumak okumak kayıt olmadan
yazar | Адриане Миранда Марицелы Торо |
---|---|
isbn 10 | 6202819820 |
isbn 13 | 978-6202819824 |
Yayımcı | Sciencia Scripts |
Boyutlar ve boyutlar | 15 x 0.48 x 22 cm |
Tarafından yayınlandı Оптимизация переработки какао-бобов в Амазонии: Улучшение стадий брожения и сушки какао-бобов | 25 Eylül 2020 |
Ферментация является одним из этапов улучшения культуры какао, она представляет собой среду, благоприятную для деятельности и распространения грибов и ферментов, которые гидролизуют и окисляют съедобную часть плода, которая содержит питательные вещества, необходимые для того, чтобы стать идеальным сценарием для развития прекурсоров, которые обеспечивают взаимодействие со связями между субстратами и химическими соединениями, которые фокусируются на сенсорном диапазоне, развивая существенную силу, стимулирующую аромат. При этом работа направлена на оптимизацию ферментации с использованием устойчивого бродильного аппарата; формулирование альтернативного бульона для размножения в биомассе стартовых клеток конечного коктейля, полученного в процессе начального брожения (f1) и паллета для сушки. Результаты усредненных значений физико-химических анализов анализировались с помощью программы R. Произошло сокращение времени ферментации с 7 до 5 дней, увеличение рН 5,19 и снижение ºBrix на 5-е сутки, большая доступность для фенольных соединений 331,5 мг.AG.g-1 и антиоксидантная активность 148,5 мкмоль.Trolox.g, что позволяет сделать вывод о том, что проведенная оптимизация полученных наконечников с лучшей биохимической доступностью по сравнению с обычным анализом.
En son kitaplar
benzer kitaplar
Optimierung der Verarbeitung von Kakaobohnen im Amazonasgebiet: Verbesserung der Fermentierungs- und Trocknungsstufen von Kakaobohnen
okumak kayıt olmadan
ALTERAÇÕES CLIMÁTICAS: RECONHECER E COMBATER AS MESMAS: Qualidade de vida, refugiados ambientaise conflitos
okumak kayıt olmadan
Optimierung der Verarbeitung von Kakaobohnen im Amazonasgebiet: Verbesserung der Fermentierungs- und Trocknungsstufen von Kakaobohnen
okumak kayıt olmadan
ALTERAÇÕES CLIMÁTICAS: RECONHECER E COMBATER AS MESMAS: Qualidade de vida, refugiados ambientaise conflitos
okumak kayıt olmadan